نام و نام خانوادگي:عبدالمهدي محسني
نام پدر:اصغر
تاريخ تولد:46/02/1
سن:18
استان:فارس
شهرستان:استهبان
بخش:مركزي
عضويت:بسيج
يگان:ل 33المهدي
عمليات:قادر
مدت حضور:304 روز
شغل:محصل
تحصيلات:اول راهنمايي
مسئوليت:تك تير انداز
تعداد دفعات اعزام:3
تاريخ شهادت:64/06/18
مکان شهادت:کردستان
نحوه ي شهادت:اصابت تير به سر
تاريخ دفن:75/08/5
وصيت نامه شهيد عزيز عبدالمهدي محسني
«اِنَّ اللهَ اْشْتَرَي مِنَ اْلمُؤمِنينَ اَنفُسَهُمْ وَ اَمْوالَهُم بِاَنَ لَهُمُ اْلجَنَّهَ يُقاتِلُونَ فِي سَبيْلِ اللهَ فَيُقتِلونَ وَ يُقتِلونَ وَعْداً عَلَيْهِ حَقَّاً فِي اْلتَّورَاهِ وَ اْلاِنْجيِلِ وَ اْلقُرْانِ وَ مَنْ اَوْفَي بِعَهْدِهِ مِنَ اللهِ فَاْسْتَبْشِروُا بِبَيْعِكُمُ اْلَّذِي بَايَعْتُم بِهِ وَذَلِكَ هُوَاْلفَوْزُ اْلعَظِيمُ.» (سورهي توبه، آيهي 111)
خدا جان و مال اهل ايمان را به بهاي بهشت خريداري كرده آنها در راه خدا جهاد مي كنند كه دشمنان دين را به قتل رسانند و يا خود كشته شوند اين وعده، قطعي است بر خدا و عهديست كه در تورات و انجيل و قرآن ياد فرموده و از خدا باوفاتر به عهد كيست؟ اي اهل ايمان شما به خود در اين معامله بشارت دهيد كه اين معاهده با خدا به حقيقت سعادت و پيروزي بزرگي است.
شهادت فخر اوليا الله است؛ يعني اوليا و مقرّبين و دوستان درگاه حضرتش آنانكه يك عمر در راه محبّت و عشق ورزي به مولا زحمتها كشيدند و به نتيجه هم رسيدند آنان به شهادت افتخار مي ورزند و آنرا سربلندي خويش مي دانند چرا كه شهادت در راه خدا جان نثار كردن و معامله بارب الارباب كردن است و فناي در او شدن و جزاي ديدن او برايشان لذّت بي منتهي دارد، زيرا كه ثمره و ميوه و سود اين معامله نظاره بروجه حضرت لايزال مي باشد؛ خوب حالا كه اين دوستان و محبّين خداوند منّان افتخار به اين شهادت مي كنند چرا من كه بندهي عاصي و گستاخي بوده و هستم بر اين نعمت، چه طور شب و روز درالتهاب نباشم كه نكند نصيبم نگردد و چه طور به گريه و زراي شب و روز طلب شهادت نكنم؟
بارالها، تو را به اهل بيت قسم، شهادت را نصيب من بگردان. خوب اگر اين فيض نصيب شد همگي مرا ببخشيد. همه و همه پدر و مادر، خواهران، برادر، دوست، آشنا، همشهري از همگي التماس دعا دارم. خداحافظ.
مهدي محسني
يادنامهاي از شهيد عزيز عبدالمهدي محسني
نام پدر: اصغر محل و تاريخ تولد: استهبان 1346
سن: 18 سال تحصيلات: اول راهنمايي
شغل: محصّل وضعيت تأهل: مجرّد
ارگان اعزام كننده: بسيج تاريخ اولين اعزام: 22/7/61
حضور در جبهه: 304 روز مجروحيت: موج گرفتگي
تاريخ شهادت: 18/6/64 محل وتاريخ دفن: استهبان 5/8/75
سررشتهي كار را به دست عشق سپرده بود؛ او كه آسمان سينهاش هر لحظه هواي باريدن داشت…
آن گاه كه ديده گشود نام «مهدي» بر او نهادند تا يكي از دلباختگان و منتظران ظهور مهدي موعود(عج) باشد. در خانوادهاي ديندار و با ايمان رشد كرد و عشق اهل بيت محمّد(ص) از كودكي در دلش جوانه زد. كم سن و سال بود، اما مردي مهربان و با اراده. به خانهي مادر بزرگش ميرفت و در كارهاي منزل او را ياري ميداد. چنانچه همسايگان كاري داشتند به آنها نيز كمك ميكرد. پسري نجيب و با معرفت بود و بسيار امانتدار. براي اهل خانه، احترام قايل بود و براي معلّمانش نيز هم. از نُه سالگي روزه ميگرفت و چون به او ميگفتند: كه پسر از پانزده سالگي به سن تكليف ميرسد قبول نميكرد. به كارهاي هنري و فنّي علاقهمند بود بخصوص نقاشي، برقكشي و مكانيكي. هرگاه اشتباهي از او سرميزد ناراحت ميشد و معذرت خواهي مينمود. با ديگران محترمانه رفتار ميكرد و هرگز صدايش را بر كسي بلند نكرد.
در روزهاي انقلاب كه بوي خوش ياس، آمدن بهار را مژده ميداد «مهدي» سن زيادي نداشت اما با ديگران براي ورود باغبان مهربانشان به هر كاري متوسّل ميشد.
از شعار دادن و تظاهرات گرفته تا توزيع اعلاميههاي حضرت امام و بدينسان در رسيدن به پيروزي، انقلاب را ياري ميداد.
پس از پيروزي انقلاب به عضويت بسيج درآمد. آن قدر به آنجا علاقه داشت كه مادرش ميگويد: «اكثر شبها من مجبور ميشدم به بسيج بروم و او را به خانه بياورم.»
اهل مطالعه بود و به كتاب «داستان راستان» و ديگر آثار «استاد شهيد مطهري» علاقه داشت. زيارت عاشورا و دعاي صباح را زياد
ميخواند. در جلسه دعاي ندبه كه شهيد «حجهالاسلام فقيهي» پايهگذار آن بود، شركت ميكرد. زماني كه «دكتر بهشتي» را به شهادت رسانده بودند او نيز مظلومانه براي «شهيد مظلوم» ميگريست.
«مهدي» از طريق بسيج به جبهه راه يافت و چنان به آنجا دل بست كه از همه چيز گذشت. مادرش ميگويد: «براي ازدواج مهدي، مقداري طلا خريدم و آن را براي آينده نگه داشتم، اما او از من خواست كه آنها را به جبهه هديه كنم.»
هيچ گاه از جبهه تعريف نكرد و فقط آرزو داشت كه به شهادت برسد. او كه مي دانست شهادت، پرواز ميطلبد در جبهههاي جنوب و غرب آن قدر بين دود و خون پر كشيد تا اينكه روح بلندش به آسمان رفت و پيكرش يازده سال در زير خاكهاي با صفاي جبهه پنهان ماند.
گمگشته گلی چو محسنی پيدا شد
چشمم ز وصال روی او بينا شد
در خاک شدی چو لاله های پرپر
صد پاره بدن ز کينه اعدا شد
شهيد عبدالمهدی محسنی
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع)
پایگاه اطلاع رسانی شهدای استهبان(زیرمجموعه سایت میقات نور) اواسط آذر ماه 99 توانست قدم به قدم و با صبر و حوصله آمار دقیق و شفاف شهدای شهرستان قرآنی استهبان را با قابلیت جستجوی گسترده و بازبینی ، ویرایش و جداسازی آثار،زندگی نامه،وصیت نامه،تصاویر رزمندگان اسلام،فیلم مصاحبه ،چند بیت شعر این 415 شهید را بارگذاری نموده،بنحوی که در حال حاضر همگان می توانند علاوه بر مشاهده اطلاعات شهید موردنظر،اطلاعات ارزشمند خود را برایمان ارسال تا در معرض دید و نظر همگان قرار دهیم.
اینجانب از این فرصت استفاده می نمایم و ضمن تبریک بخاطر طراحی جدید و سرعت بالا و امکانات فوق العاده برای دسترسی عموم و بارگذاری حجم عظیمی از آثار شهدا و جذابیت سایت ،مجددا و خاضعانه باز هم تقاضا نمایم،هر گونه خاطرات و اسناد و مدارکی از این دلاور مردان مخلص که در سخت ترین شرایط،مظلومانه فدای ما و نسل های آینده شدند از طریق فرم ارسال اطلاعات شهدا، به هر شکل ممکن به دست ما برسانند تا در این سایت پرارزش در معرض دید عموم قرار دهیم،مخصوصا خاطرات ناگفته و جذاب برای جوانان مشتاق فرهنگ ایثار و شهادت.
از همه سازمان هایی که اسناد و مدارکی برای انتشار دارند یا عکس،فیلم و صوت مرتبط با شهدای استهبان در اختیار دارند برای استفاده مشتاقان برایمان ارسال نمایند زیرا تنها مرکزی که توانسته است آثار تمام شهدای استهبان را بادقت کامل در معرض دید همگان قرار دهد همین پایگاه می باشد.
و لازم به این نکته میباشد که تمام هزینه های این سایت شخصی میباشد و هیچ ارگان و سازمانی دخالت در هزینه این سایت نداشته اند و لذا دوستانی که تمایل دارند می توانند در قسمت حمایت مالی از 1000 تومان تا… به این سایت کمک نمایند.
طراح و مدیر وبسایت
حسن حیدریان