نام و نام خانوادگي:احمد رضازاده
نام پدر:محمد علي
تاريخ تولد:46/12/1
سن:17
استان:فارس
شهرستان:استهبان
بخش:مركزي
عضويت:بسيج
يگان:ل 33المهدي
عمليات:بدر
مدت حضور:305 روز
شغل:محصل
تحصيلات:اول راهنمايي
مسئوليت:كمك آرپي جي زن
تعداد دفعات اعزام:2
تاريخ شهادت:63/12/25
مکان شهادت:شرق دجله
نحوه ي شهادت:جراحات وارده
تاريخ دفن:73/12/9
وصيت نامه شهيد عزيز احمد رضازاده
«اِناِللهْ وَ اِنْااِليهِ راجِعونْ»
«اِنَّ اْللَّهَ لَهُ مُلْكُ اْلسَماواْتِ وَ اْلاَرْضِ يُحْيِ وَ يَمِيتُ وَ مَالَكُم مِّن دُونِ اْللَّهِ مِن وَلِيٍّ وَ لاَ نَصِيرٍ.»
خدا مالك زمين و آسمانها است و او زنده كند و بميراند و شما بندگان و همهي جهانيان را جز خدا نگهدار و ياوري نخواهد بود. (سورهي توبه، آيهي116)
سخنم را با درودي به حضرت مهدي(عج) و با سلامي به رهبر كبير انقلاب اين قلب تپندهي مستضعفين جهان آغاز مي كنم.
حال كه با دلي پر از اميد به خداوند متعال و چشم پوشيده از تمام چيزهاي مادّي و دنيوي به جبهه رفتهام چند وصيتي دارم:
من كوچكتر از آن هستم كه بخواهم به اين ملّتي كه از صدر اسلام بيسابقه بوده است، كه امام مي فرمايد: احساس مي كنم ملت الهي شده است، پيامي بدهم؛ به عنوان يك برادر كوچك و حقير مي گويم: اي مادران همه مثل مادر وهب جوان هايتان را به جبهه بفرستيد، اي جوانان مبادا در غفلت بميريد كه عزيزان، شهداي ما با آگاهي شهيد شدند، اي برادران سپاه و بسيج و ديگر عزيـزان، راه انقلاب را ادامـه دهيد كـه تـداوم اين راه پيـروزي كامـل اسـلام و شكست حتمي غاصبان و جلّادان عصر را به دنبال دارد. و شما را به خدا قسم در اين جنگ نداي حسين زمان را لبيك گفته كه امروز روز امتحان است.
پدر و مادر عزيزم اميدوارم كه مرا ببخشيد و براي من طلب مغفرت كنيد و اي مادرم همچون مادران صدر اسلام صادر كنندهي فرهنگ شهادت طلبي بر امت حزب الله باش و از برادرانم مي خواهم كه مرا ببخشند و در اين جنگ امام را ياري كنند.
وصيتي هم دربارهي خودم دارم كه حتماً عمل كنيد، مرا در هيچ كجا بسيج صدا نزنيد، زيرا بسيجيها آيههاي قرآن هستند و عكسم را در هيج جا حتّي در سر قبرم هم نزنيد و در پايان دعا براي امام عزيز از ياد نبريد.
والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته
احمد رضازاده 20/3/63
يادنامهاي از شهيد عزيز احمد رضازاده
نام پدر: محمّدعلي محل و تاريخ تولد: استهبان 1346
سن: 17 سال تحصيلات: اول راهنمايي
شغل: محصّل وضعيت تأهل: مجرّد
ارگان اعزام كننده: بسيج تاريخ اولين اعزام: 25/1/62
حضور در جبهه: 305 روز مسؤوليت: تداركات گردان
تاريخ شهادت: 25/12/63 محل دفن: استهبان 9/12/73
تا كي ورق زنيم روز و شب را؟ و از كنار لحظهها بي تفاوت بگذريم بيا تا از لالههاي عاشق نشاني بگيريم …
«احمد» نامي پا به سراي خاك نهاد كه دنيا با آن همه غرورش در برابر او خوار و حقير گشت؛ زماني كه كودك بود به بيماري سختي مبتلا شد، اما پدر و مادر آن قدر به ساحت مقدس ثامن الحجّج ـ امام رضا(ع) ـ ضجّه زدند تا شفاي او را از آن امام همام گرفتند. «احمد» با ثانيهها قد كشيد و با لحظهها همراه شد و جواني گرديد عاقل و وارسته. صداقت و سادگي، تعهد و ولايت مداري در گفتار و كردارش نمايان بود. يار بينوايان بود و تا جايي كه توان داشت در غمها و مشكلات ديگران شريك بود و همگام. آيا به راستي چنين رادمردي در زمان تجاوز بيگانه، در كاشانهاش ميتواند ساكت بنشيند؟!
با شروع جنگ تحميلي براي دفاع از اسلام ازجا برخاست چون توفان. ولي سه سال از سن قانوني كم داشت و همين باعث آزارش ميشد. او عاشق پرواز شده بود و براي پريدن، خود را به ديوارهاي قفس ميكوبيد، تا خود را از اسارت خاك آزاد كند. سرانجام آن پرنده،سمت آبي پرواز را يافت و به سوي بيكرانهها پركشيد؛ وي سن
خود را در تصوير شناسنامه تغيير داد و با دلي مشتاق، خود رابه نيروهاي خطّه نور رساند.
در جبهه مسؤول تداركات بود و هنگام غذا، سفرهي با صفايي براي جمع صميمي رزمندگان ميگسترد و از خدمت كردن به آنها لذّت ميبرد. خود آخرين نفري بود كه غذا ميخورد اين هم، اگر زياد ميآمد و گرنه با تكه ناني، شكرگزار دوست ميشد و هميشه ميگفت: «خود را وقف جبهه كردهام،».
همرزم آن شهيد سرافراز ميگويد[1]: «احمد دوست نداشت در جمع رزمندگان عكس بگيرد زيرا خود را لايق [رزمنده بودن] نميدانست. حتي شرم داشت كه او را بسيجي بنامند. در جبهه، گودالي قبر مانند درست كرده بود كه براي نماز شب و قرآن خواندن به آنجا ميرفت.»
در «عمليات بدر» استوار ايستاد و جوانمردانه جنگيد تا به خواستهي ديرينهاش دست يافت و پس از ده سال قطعههاي استخوان او را كه رمز عشق بود براي همشهريان به ارمغان آوردند.
پس از او برادرش ـ حسين ـ نيز قدم در راهي نهاد كه «احمد» رفته بود و او نيز جاودانه گرديد
افتاد رضازاده به خاک عنبر شد
پرواز نمود و چون علی اکبر شد
آن شاهد شمع جبهه های ايران
با دست يزيديان چو گل پرپر شد
شهيد احمد رضا زاده
اطلاعاتی در این زمینه ثبت نشده است .از طریق فرم پایین همین صفحه با ما به اشتراک بگذارید.
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع)
پایگاه اطلاع رسانی شهدای استهبان(زیرمجموعه سایت میقات نور) اواسط آذر ماه 99 توانست قدم به قدم و با صبر و حوصله آمار دقیق و شفاف شهدای شهرستان قرآنی استهبان را با قابلیت جستجوی گسترده و بازبینی ، ویرایش و جداسازی آثار،زندگی نامه،وصیت نامه،تصاویر رزمندگان اسلام،فیلم مصاحبه ،چند بیت شعر این 415 شهید را بارگذاری نموده،بنحوی که در حال حاضر همگان می توانند علاوه بر مشاهده اطلاعات شهید موردنظر،اطلاعات ارزشمند خود را برایمان ارسال تا در معرض دید و نظر همگان قرار دهیم.
اینجانب از این فرصت استفاده می نمایم و ضمن تبریک بخاطر طراحی جدید و سرعت بالا و امکانات فوق العاده برای دسترسی عموم و بارگذاری حجم عظیمی از آثار شهدا و جذابیت سایت ،مجددا و خاضعانه باز هم تقاضا نمایم،هر گونه خاطرات و اسناد و مدارکی از این دلاور مردان مخلص که در سخت ترین شرایط،مظلومانه فدای ما و نسل های آینده شدند از طریق فرم ارسال اطلاعات شهدا، به هر شکل ممکن به دست ما برسانند تا در این سایت پرارزش در معرض دید عموم قرار دهیم،مخصوصا خاطرات ناگفته و جذاب برای جوانان مشتاق فرهنگ ایثار و شهادت.
از همه سازمان هایی که اسناد و مدارکی برای انتشار دارند یا عکس،فیلم و صوت مرتبط با شهدای استهبان در اختیار دارند برای استفاده مشتاقان برایمان ارسال نمایند زیرا تنها مرکزی که توانسته است آثار تمام شهدای استهبان را بادقت کامل در معرض دید همگان قرار دهد همین پایگاه می باشد.
و لازم به این نکته میباشد که تمام هزینه های این سایت شخصی میباشد و هیچ ارگان و سازمانی دخالت در هزینه این سایت نداشته اند و لذا دوستانی که تمایل دارند می توانند در قسمت حمایت مالی از 1000 تومان تا… به این سایت کمک نمایند.
طراح و مدیر وبسایت
حسن حیدریان